Final de la primera volta!!!

Grans moments hem tingut en aquesta primera part de temporada, que fa encara més il·lusionant el treball del dia a dia a l'escola.

Aquest any tenim un equip de l'escola federat que porta el nostre nom per tota la província de Lleida. Son els nostres cadets i juvenils del futbol sala que amb moltíssima il·lusió avancen a passos agegantats en la seva progressió en aquesta nova disciplina.

Sempre "Gràcies pel vostre suport"

Com no amb durs desplaçaments
Moltes cares noves hem rebut a l'escola aquest any, conseguint que poguem tindre un gran nombre de nens a totes les categories. Els nostres promeses o també coneguts com els pollets acudeixen cada dilluns amb un gran somriure a l'entrenament. I no cal dir com s'ho van passar al seu partit de primera volta. 


Un gran treball i esforç es el que intentem tindre en tots els nostres grups però com ja sabeu per nosaltres el mes important es ajudar a que els nostres valors de l'escola arribin a tots el nens.

RESPECTE


IGUALTAT

ESFORÇ


UNITAT
Treballem per millorar però sobretot treballem per a que els nens siguin feliços i no trobem millor forma de explicar-ho que amb aquestes dos fotos.





GRÀCIES NOIES SOU MOLT GRANS


Comentaris

Entrades populars