JUGUEM AMB EL RCD ESPANYOL

El dissabte 16 de maig viatgem a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, on els equips  del RCD Espanyol s'entrenen, creixen i es formen.


Gràcies a l'amic Xavier Pedrero, que ens ha posat en contacte amb la direcció de la Ciutat Esportiva Dani Jarque , podem oferir-vos aquesta activitat. No ha costat gens, el RCD Espanyol ens ha acollit amb els braços oberts i ens proposa una jornada emocionant. Visita guiada a les instal·lacions i 5 partits contra els equips de la seva escola. 


Després, a més de seguir veient futbol, l'activitat dels dissabtes a la ciutat esportiva és frenètica, podrem dinar al restaurant de la mateixa instal·lació, gaudint de l'ambient i el sol que, amb una mica de sort, lluirà un dissabte de maig a Barcelona.

PROGRAMA DE LA JORNADA


- SORTIDA parada Autobusos El Pont de Suert: 8h. (preu bus 10 € per persona. Pagament abans de pujar al vehicle).
- ARRIBADA CIUTAT ESPORTIVA DANI JARQUE: 11:45h
Aquelles famílies que viatgin en vehicle particular, una vegada entrin a Bcn, hauran d'agafar la Ronda Litoral sentit Besós. Abandoneu la Ronda a la Sortida 26 (Sant Adrià, Port Fòrum Sant Adrià, La Mina, Llull). A l'exterior de la ciutat esportiva hi ha lloc per a aparcar.
El Bus, entrarà a la ciutat esportiva i aparcarà a l'interior.
- VISITA GUIADA: 12h.
- PARTITS DE FUTBOL EF PONT RIBAGORÇA - EF RCD ESPANYOL: 13h

 - DINAR: 14:30h (menú adult 11 € i menú infantil 8 €).

MENÚ ADULT 11 €
MENÚ INFANT 8 €

- SORTIDA CAP AL PONT DE SUERT: 15:30-16h.
- ARRIBADA A EL PONT DE SUERT: 19:30h aprox.

IMPORTANT


Per tal de poder anar amb el BUS, haureu de reservar plaça mitjançant el grups de watsapp o parlant amb els entrenadors. LA DATA LÍMIT PER A FER LA RESERVA ÉS EL DIMECRES 13 DE MAIG. NO S'ACCEPTARAN RESERVES MÉS ENLLÀ D'AQUESTA DATA.

Aquells que vulgueu menjar un MENÚ, hauríeu de comunicar-ho també a través del watsapp o als entrenadors.

Esperem que vingueu a gaudir amb nosaltres d'aquesta sortida!!


Comentaris

Entrades populars