Gran jornada marcada pel gran nombre de desplaçaments

La jornada d'aquest cap de setmana ha estat marcada pel nombre de desplaçaments que han patit els nostres jugadors, així doncs per començar donar les gràcies a totes aquelles persones siguin pares, entrenadors o avis que ho han fet tot possible. 

Comencem pels dos equips de prebenjamins que es desplaçaven al camp dels nostres companys de la Pobla.

Iniciavem la jornada amb la disputa del partit Prebenjami A del Pont contra el Prebenjami B de La Pobla, com ja ens tenen mal acostumats van fer els deures guanyant el 4 quarts amb un joc mes que notable.

Resultats:


1er quart
2on quart
3er quart
4rt quart
E.F La Pobla Prebenj B
2
2
0
0
E.F. Pont Ribagorça PrebenjA
5
3
2
3

Equip Pre-benjami A


Celebració del primer gol de la Carla
Contundent Xavi


Tot seguit saltaven al camp el nostres prebenjamins B amb la dura feina de jugar contra els prebenjamins A de La Pobla. Un mal inici de partit per la part dels nostres jugadors no ha sigut suficient per fer que els nostres nois baixaran el braços, d'aquesta manera amb l'empat en el segon quart i la victòria en el quart han demostrat que aquests prebenjamins de primer any donen molta guerra.


1er quart
2on quart
3er quart
4rt quart
E.F. Pobla Prebenj A
4
0
3
0
E.F. Pont Ribagorça Prebenj B
0
0
1
2

Equip Pre-benjami B

Serà gol?

Incombustible Ferran


Per una altra part els equips de les categories benjamins e infantils es desplaçaven al bonic camp de la Seu d'Urgell, En unes espectaculars condicions tant pel temps com de les instal·lacions, els nostres jugadors han estat a l'altura oferint un gran joc i portant grans resultats cap a casa.

Resultats:


1er quart
2on quart
3er quart
4rt quart
Ciutat La Seu
1
1
1
1
E.F. Pont Ribagorça Benj
3
3
3
0


Equip Benjami a La Seu

Sempre atents a l'entrenador



Ciutat La Seu
2
E.F. Pont Ribagorça Infantil
13

Presentació dels equips
Bona pressió de Marc

Per acabar el nostre equip d’alevins es desplaçaven per jugar l’eliminatòria del territorial a les instal·lacions del Rosselló. Un equip molt mer mat de jugadors que ha necessitat de dos nois del benjamí per poder tindre els jugadors suficients.

Finalment el resultat no ens ha afavorit però podem estar amb el camp molt alt ja que han lluitat fins al final amb un desenllaç poc aclaridor del joc realitzat.

Resultat:

1er quart
2on quart
3er quart
4rt quart
Sagrada Familia de Lleida
1
0
2
2
E.F. Pont Ribagorça Aleví
0
1
0
2

L'aleví a Rossello

Com sempre pressió forta



Comentaris

Entrades populars