CANVIS A L'ESCOLA, ESTERRI I DARRERES QUOTES

Arribem a final de curs i l'escola presenta canvis i molta activitat per a tancar una temporada de molt futbol.

Després d'un temps treballant per a l'Escola de Futbol Pont-Ribagorça, amb moltes ganes i il·lusió, hi ha relleu a la junta. Mònica Lampurlanés i Carles Hidalgo surten. La Silvia, incombustible, segueix i passa a formar part del nou equip.

Aprofito aquest blog per acomiadar-me de tothom, espero que amb la màxima brevetat i sense oblidar-me de ningú. He representat l'escola com a President després que Nacho ens traspassés aquesta responsabilitat.  He tingut la sort de formar part d'equips de gran qualitat, tant en l'aspecte humà com en el "professional". Primer amb Cristóbal Blancas i després amb Silvia i Mònica. Un equip fantàstic que ha treballat molt pel projecte.

També vull agraïr la col·laboració rebuda per part dels espónsors. Suils Kömmerling, Folder El Pont de Suert, Boí Taüll, Construccions Rueda, Ribera, Autoriutor, Restaurant Prades, Fonda mas, Viatges Ribagorçana, Tastet de Mel, tots ells varen provocar un salt qualitatiu important.

Els darrers agraïments van cap als tècnics, per la vostra dedicació i esforç. Vosaltres sou el dia a dia de l'escola i els que feu possible aquest projecte.

Marxo content. D'haver aportat i ajudat a fer créixer l'escola i satisfet, sobretot, perquè el nou equip transmet molta força i il·lusió per seguir fent millor aquest projecte.

Us desitjo el millor.

Carles Hidalgo.

I ara, anem a parlar de coses importants...

Avui 7 de maig, passarem el darrer rebut, ABRIL i MAIG. El mes de juny, com ha vingut sent habitual els darrers anys, no el cobrarem.

El final de curs ve carregat de partits, de torneigs i sortides. estigueu atents al calendari.

ESTERRI vs PONT-RIBAGORÇA
Avui diumenge 6 de maig hem visitat el camp de l'Esterri. Hi ha hagut molt futbol, resultats de tota mena i molta intensitat. Els nostres equips i els seus tècnics s'han esforçat al màxim i han competit molt bé amb els veïns del Pallars Sobirà.



















Ens veiem al camp!!!

Comentaris

Entrades populars