EL BENJAMÍ ES CONFIRMA COM A POSSIBLE GUANYADOR DE LLIGA

Aquest dissabte 28 d'abril el Benjamí de Pobla de Segur ha visitat el camp del Pont-Ribagorça per disputar un partit important de #futbol7.

La #Lligapirineusdefutbol7 continua avançant amb partits de 2ª volta. L'equip Benjamí del Pont-Ribagorça ha competit aquest dissabte obtenint un molt bon resultat per a les aspiracions d'aconseguir el títol.

El Pobla és i ha estat sempre una bona escola de futbol. Els veïns del Pallars fa anys que treballen la base i són un excel·lent ribal amb qui posar a prova la nostra capacitat per a competir. Els resultats amb ells sempre són molt ajustats i quan ens toca jugar-hi, els nostres equips sempre senten una motivació especial.

Aquest dissabte no va ser diferent. 4 parts, amb el resultat de dos empats i dues victòries a favor del Pont-Ribagorça per la mínima. Els jugadors van competir amb moltes ganes. Actitut i joc net en tot moment. 
Aquest marcador ens acosta a la celebració del títol de lliga en aquesta categoria. Tot i que els resultats no són sempre el més important, val la pena celebrar el rendiment d'aquest equip, on la majoria de jugadors ja porten uns quants anys practicant el futbol i oferint grans moments de joc, de companyerisme i d'esforç. Felicitem també, com no podia ser d'una altra manera, la bona tasca que està duent a terme l'equip tècnic format per l'Oscar Oliva i el seu ajudant, en Pau Cacho.

La setmana vinent, segueix la #Lligapirineusdefutbol7 al camp de l'Esterri. En breu concretarem si juguem dissabte dia 5 o diumenge dia 6. El nostre interès és fer-ho diumenge, doncs dissabte es celebren diferents activitats esportives que involucren a alguns dels nostres jugadors, Fase Territorial de Natació dels JEEC a la Piscina de El Pont de Suert i Tennis Taula a Borges.

Aprofitem per recordar-vos que aquest dilluns dia 30 d'abril, no hi haurà entrenaments.

IMATGES DEL PARTIT PONT-RIBAGORÇA vs POBLA DE SEGUR







Comentaris

Entrades populars