FUTBOL COMPLICAT AVUI A POBLA

Dissabte 4 de novembre l'Escola Pont Ribagorça ha visitat el Pobla a la #llpf7.

El #futbol és un esport que es practica a l'aire lliure i això pot complicar molt el joc i la manera de jugar. Avui, els jugadors del Pont Ribagorça han après que les condicions meteorològiques fan que el #futbol canviï, com bé saben els anglesos, inventors d'aquest meravellós esport.

Jugava el PRE BENJAMÍ A i el BENJAMÍ. 

El primer partit ha estat realment bonic. El camp en molt bones condicions i sense gaire pluja, fins als darrers minuts. 
El joc que han practicat els petits ha mostrat una millora significativa per a totes les persones que estem acostumades a veure'ls. Felicitats EQUIP, jugant amb molt pocs tocs, obrint sempre el camp i passant enrere quan ha fet falta tocar. SORPRENENT!! Felicitats a tots, jugadors i tècnics.

Salutacions.


Molt bon joc Àlex i Mauro!

El 2n partit ha començat sota una pluja intensa. El camp començava a empapar-se i poc a poc, ha fet que el joc fós molt difícil i poc vistós. La pilota no es movia com acostuma a fer-ho i quan queien a terra els jugadors, es mullaven i s'embrutaven. Hi ha hagut molta lluita i el resultat ha estat molt bo, tot i que probablement, s'ha de millorar la defensa dels córners. Els nens han après moltes coses avui i han competit molt bé. 


L'han hagut de parar fent moltes faltes...tot i la pluja. Gran Néstor.

La defensa del córner ens ha costat avui 2 gols quasi seguits.

Molt seriós amb defensa Bryan Carreras.


Igor Angulo al centre del camp, amb els grans. Bon partit.

Hi ha penal...?

Arnau Trogal en un 1x1. Molt caràcter i lluita sota la pluja.

Gol!

Salutacions respectuoses amb els contraris

Marques de pluja en els jugadors

Com ha acabat el camp després del partit...
 La propera setmana tornem a jugar a casa. En elspropers dies, us informarem dels horaris i categories convocades.

IMPORTANT!! Dimarts 7 de novembre, molt probablement, passarem la primera quota de l'escola. Cobrarem els mesos d'OCTUBRE, NOVEMBRE i DESEMBRE, tal i com us havíem informat en els fulls d'inscripció. Reviseu bé els comptes i penseu que cada rebut tornat, representa un cost addicional per a l'escola, un cost que paguem tots.

Seguim!!!

Comentaris

Entrades populars