JORNADA 29 OCTUBRE, IMATGES PONT RIBAGORÇA-VAL D'ARAN

Aquest diumenge es va disputar la 2ª jornada de la #lpf7 al camp municipal El Pont de Suert.

Va ser un llarg matí de futbol. De les 9.30h fins a les 14h. Totes les categories varen poder gaudir dels seus partits. El temps era molt agradable i el públic va poder seguir els seus equips amb unes condicions inmillorables.

Varen haver resultats de tot tipus. Victòries i derrotes, àmplies i ajustades. En alguns partits vàrem ser molt superiors i en d'altres ens van superar amb claretat. Tal vegada el partit dels cadets, amb una derrota per un sol gol, ens va deixar una mica més insatisfets. Si haguéssim jugat els 3 primers quarts com el darrer, podríem haver guanyat. Tot i així, la Val d'Aran, és una escola que juga molt bé al futbol i fa anys que els enfrontaments en categories grans, estan sent força igualats.

La propera setmana ens toca desplaçar-nos. Comencem els partits fora de casa a la veïna Pobla. Durant els propers dies, us confirmarem categories i horaris d'aquest desplaçament, de moment, us deixem amb algunes imatges de la passada jornada.
























El debut dels més petits de l'escola, va ser tot un espectacle. N'hi ha molt per aprendre però el més important, és que comencin a gaudir de la competició i de l'experiència amb l'equip.

Per últim, voldríem felicitar l'equip tècnic. Marcar el camp i dirigir els partits, suposa un esforç i una dedicació que mereix tot el nostre reconeixement. Gràcies per acompanyar els nostres jugadors.

Aquesta setmana toca entrenar fort per jugar millor el proper cap de setmana, recordem que l'Escola de Pobla practica un molt bon futbol, per tant, aquest primer desplaçament serà complicat.

Ens veiem a Pobla!!!!

Comentaris

Entrades populars