FELICITATS I GRÀCIES ESTERRI. PRESENTEM 2ª EQUIPACIÓ

El dissabte, el Consell Esportiu del Pallars Sobirà i l'Escola de Futbol d'Esterri varen organitzar una jornada per als equips de la Lliga Pirineus.

La meteo amenaçava mal temps durant la setmana però els dubtes no ens van fer enrere. Una bona representació de jugadors i famílies de l'Escola de Futbol Pont Ribagorça vàrem anar cap a Esterri per gaudir d'una festa del futbol.

El dia va aguantar fins a les 14h aproximadament. El darrer partit dels Benjamins es va jugar una bona estona sota la pluja. El matí va transcórrer entre partit i partit mentre la nostra incredulitat ens feia fer broma sobre quan començaria a ploure sobre nostre. Déu ni do el que va aguantar...

Al final, es van haver de suspendre els partits de la tarda i alguns equips es varen quedar sense poder jugar tot el que haurien volgut. Un cop suspès, es va aturar la pluja però la decisió, gens fàcil, ja estava presa i la jornada va acabar. Qué difícil és decidir i encertar!!!

Des d'aquí volem felicitar el compromís de famílies, jugadors i místers que varen venir a Esterri. Feia goig veure tants nens i nenes vestits amb els colors dels seus equips i veure l'activitat que no s'aturava, en un i altre camp. També volem felicitar a l'organització i a tots els pares i mares d'Esterri que varen estar treballant tot el matí per fer funcionar el bar, la brasa, el dinar, moure taules amunt i avall...sabem el que costa organitzar activitats d'aquest tipus, per a que nens i nenes ho puguin gaudir i volem agrair, des d'aquí, el seu esforç.

IMATGES DE LA JORNADA
Varen començar els Cadets



L'Abril cada dia ho fa millor

Alegría després d'un gol

Rialp ens xuta una falta

Final d'un partit de Pre Benjamins molt disputat.



Petits i grans observant-se, fent escola

Gran tasca dels entrenadors de l'escola

Així veu en Tor el que passa al camp...



Ambient sota cobert


Bona experiència la d'Esterri!!!

El dissabte dia 10 anem a la Ciutat Esportiva Dani Jarque a jugar amb el RCD Espanyol. 


Els partits es disputaran, en principi, a les 12h. L'hora de convocatòria provisional, a falta de confirmar-ho via watsapp serà les 11.15h. L'escola organitzarà, com cada any, un bus per aquells que prefereixin viatjar sense haver de conduir. L'horari de sortida es comunicarà durant la setmana. Aquest any no organitzem visita guiada a l'estadi, ja ho vàrem fer l'any passat i esperarem una mica.

Per últim, us presentem la 2ª equipació de l'escola. Esperem poder donar-la dijous 15 o dilluns 19 de juny.


Aquesta equipació suposa un canvi de proveïdor. És possible que gràcies a la col·laboració dels espónsors, tingui un preu molt i molt competitiu, que podria arribar fins hi tot als 0 €. No ho podem assegurar encara, així doncs, no us ho agafeu al peu de la lletra.

Els místers també tindran una mica més de roba per treballar i seguir oferint exemple i una bona imatge d'escola.

La temporada s'acosta al final. Amb molt per seguir millorant, esperem que el balanç i la percepció de la majoria de famílies que formem l'escola hagi estat positiva. Aquest dissabte ens van felicitar per la manera com portem als nens i nenes de l'escola i pel comportament i actitut dintre i fora del terreny de joc. Una felicitació que ens arriba de l'exterior i que ens anima a seguir treballant i millorant any rere any.

El treball dut a terme des de l'equip tècnic i la Junta és enorme. Per seguir donant continuitat a aquest projecte, fem una crida a tothom qui vulgui col·laborar. Així doncs ja ho sabeu, ens agradaria que alguns dels que ens llegiu, us atanssessiu a l'escola i ens comuniquéssiu l'intenció d'ajudar a seguir tirant d'aquest "carro", el de l'Escola de Futbol Pont Ribagorça.

Ens veiem a la ciutat esportiva del RCD Espanyol!!!



Comentaris

Entrades populars