ESPANYOL, CLOENDA, 2ª EQUIPACIÓ I GRÀCIES COL·LABORADORS

Aquest dissabte vàrem tornar a jugar amb el RCD Espanyol a Bcn. 

Una nova experiència, en un escenari magnífic i amb un adversari de qualitat. Com sempre, molt ben rebuts per l'Espanyol, amb una molt bona organització per part seva i veient una bona feina com a escola. Més de 58 equips, prop de 900 nens i nenes. Uns números que parlen de la dimensió d'aquest club que té el seu màxim exponent a La Liga, la 1ª divisió.

Felicitats a tots els que vareu venir. Un viatge llarg, temperatures altes, resultats de tot tipus i compromís amb el vostre equip. Com deia un dels nostres tècnics l'altre dia, una oportunitat de jugar en un gran escenari i un premi per finalitzar la temporada.

El proper dilluns 19 de juny, acabem els entrenaments de la temporada 16-17. A les 17h convoquem a tots els equips, mares i pares per venir a jugar a futbol, a berenar i a recollir la 2ª equipació.


Porteu tots i totes l'uniforme de l'Escola posat perquè farem la foto de grup. Volem reunir a tots els jugadors i tècnics i recollir el moment amb una petita sessió fotogràfica.


Agrairíem que fessiu tot el possible per ser-hi.  No tan sols per sortir a la foto, sinó per acomiadar-nos de l'equip i els tècnis i per recollir la 2ª equipació (no hi serem altres dies per repartir-la).

Esperem que els jugadors, tècnis i famílies hagueu gaudit d'aquest curs de futbol, de les activitats i partits organitzats. Ara toca descansar, tornar a tenir els caps de setmana lliures i passar un bon estiu. Des de l'escola ja pensem en reposar i renovar materials per l'any vinent.

No podem acabar sense acomiadar-nos dels espónsors que durant dues temporades han col·laborat amb l'escola de manera desinteressada. Gràcies a ells hem pogut renovar equipacions (1ª equipació), comprar porteries, instal·lar xarxes al fons dels dos camps, seguir renovant material d'entrenament i crear la 2ª equipació. Aquest era el compromís al que vàrem arribar i gràcies a ells ho hem pogut dur a terme.




IMATGES DE LA JORNADA DE L'ESPANYOL

























Pares i mares interessats a ajudar a tirar endavant l'escola de futbol, us esperem amb els braços oberts. Hi ha molta feina a fer i us animem a ser partíceps d'aquest projecte perquè els vostres fills i filles puguin seguir gaudint d'aquest esport. Interessats, adreceu-vos als membres de la junta o bé, escribiu un correu a efribagorca@gmail.com per comunicar-nos el vostre interès.

Gràcies col·laboradors per aquestes dues temporades al costat de l'escola!!!


Comentaris

Entrades populars