TANQUEM LA LLIGA PIRINEUS AMB EL BENAS

Aquest diumenge hem finalitzat la Lliga Pirineus Futbol7 2016-2017 jugant amb el Benas.

Avui han estat tot resultats positius. El Benas ha competit amb ganes i amb molt bona actitut, però amb plantilles curtes i jugadors, en algunes ocasions, massa joves. Nosaltres hem fet partits seriosos, competits i amb estones de molt bon futbol. L'escola està millorant en totes les seves categories i el treball de tècnics i jugadors es pot veure durant els partits.

Aviat tindrem les classificacions finals i sabrem com ens ha anat aquesta lliga. Hem jugat tots els partits. Els de fora i els de casa. Hem demostrat compromís per fer front al calendari i una bona capacitat d'organització, acollint als contraris amb una bona posada en escena. Gràcies a jugadors, famílies i tècnics, per les hores destinades a fer possible aquesta Lliga Pirineus de Futbol7.








Properes activitats:

3 de juny: Torneig Esterri.
10 de juny: Partits contra el RCD Espanyol a la Ciutat Dani Jarque.
8 de juliol: Torneig ALEVÍ a Benas. Benas, Castejón, Sitges, Pont-Ribagorça.

Aneu confirmant als vostres tècnics la predisposició per anar a Bcn i, en el cas dels alevins, la possibilitat de viatjar a Benas, el proper mes de juliol.

Molt aviat, us presentarem les imatges de la nova equipació que tenim previst lliurar-vos a mitjans de juny. 

Gràcies a les gestions de la Junta per aconseguir el millor preu i gràcies a la valuosa aportació que fan els col·laboradors de l'escola de futbol, podrem disposar d'una roba atractiva, d'esport, perfecte per a l'estiu i a un preu molt atractiu.

Gràcies col·laboradors, per aquests dos anys de compromís amb l'Escola de Futbol Pont-Ribagorça!!



Comentaris

Entrades populars