MOLTA LLIGA PIRINEUS FUTBOL7 I UN TEMPS ESPECTACULAR

Aquest diumenge 14 de maig hi ha hagut molta activitat a El Pont de Suert. Molt futbol amb la Lliga Pirineus de Futbol7 i Trail Running de nivell amb la 10ª edició de La Faiada.

Feia goig passejar pel camp de futbol. Varis centenars de persones s'han aplegat al camp municipal de El Pont de Suert. Entre jugadors,jugadores, pares, mares i amics, hi ha hagut molta gent gaudint del futbol infantil.

Avui jugàvem contra els veïns de la Val d'Aran. 6 partits, 6 categories, 2 camps simultanis, àrbitres, taules, entrenadors. Organitzar una jornada com aquesta suposa molta feina i una vegada més, ho hem tornat a fer. Gràcies místers per treballar des de les 8h. Junta i amics. 

Una menció especial mereix l'espectacle dels més petits. Un debut perfecte, amb molta emoció i vivint cada jugada, cada gol, com si es tractés d'una gran final. L'essència del futbol i l'espectacle de l'esport en edat escolar, sense filtres, natural i alegre.

Una jornada com la d'avui fa escola, crea afició i aconsegueix que nens i nenes s'ho passin molt bé. Resultats n'hi ha hagut per a tots els gustos. Seguim treballant, agafant experiència i aprenent a competir. Bona feina Pont-Ribagorça!!!

IMATGES DE LA JORNADA





















La propera setmana ens visita Pobla de Segur i ja tan sols ens quedarà una jornada més de lliga.
El dia 3 de juny anem al torneig d'Esterri i el 10 de juny farem la visita al RCD Espanyol.

Seguim!!!


Comentaris

Entrades populars