LA SEU D'URGELL, UNA MOLT BONA EXPERIÈNCIA

Era lluny, però valia la pena anar-hi. Aquest diumenge hem jugat amb el Club Esportiu Ciutat La Seu d'Urgell, una escola nova que s'ha incorporat aquest any a la Lliga Pirineus de Futbol 7.

Un terreny de joc per gaudir del futbol. Una gespa artificial en perfecte estat. Molt bon ambient per part dels amfitrions i bon futbol.

Els equips Benjamí i Infantil s'han desplaçat a jugar a La Seu d'Urgell. Ha costat una mica completar els equips i s'ha hagut de reforçar amb Pre Benjamins per fer el Benjamí i amb Alevins per fer l'Infantil. 

No ho tenien massa clar quan a primera hora veien la planta de l'Infantil del Ciutat La Seu però no s'han arronsat. Han competit amb molta intensitat. L'entrenador ha posicionat molt bé l'equip sobre el terreny de joc i els jugadors han fet un molt bon partit. Al final, han pogut guanyar. 

L'esport ofereix derrotes i victòries. S'han d'acceptar sempre amb optimisme i humilitat. S'ha de seguir treballant, millorant i sobretot, passant-ho molt bé amb la pràctica del futbol.

L'equip Infantil amb reforç de l'Aleví
Escalfament abans del partit
L'entrenador motivant al seu equip
Salutació inicial
Salutació final i bon rotllo. Ha estat un partit molt disputat i molt net.


L'equip Benjamí ha jugat el seu primer partit de lliga. Ho han fet molt bé. Els petits, els Pre Benjamins que han pujat a reforçar l'equip han fet un molt bon paper. Tots contents perquè veiem que hi ha qualitat i motivació de sobres per tenir futbol durant molt de temps. Comencem sumant una primera victòria fora de casa. 
L'equip Benjamí
Salutació inicial




Un dels atacs que han protagonitzat els petits. En Mauro, l'Igor i l'Hugo han estat molt incisius durant tot el partit

Diferents tamanys, tots junts i lluitant per un mateix objectiu. Bona feina!!!

L'Abril ha aportat qualitat i bon joc a l'equip

Marc Burgos allunyant una pilota, ha estat molt actiu tot el partit
El Néstor s'ha tornat a fer amb el mig del camp i ha jugat a un nivell molt alt

Al final, tots amics i agraïts. No es pot guanyar , sense que l'altre perdi. Màxim respecte per tots
 Volem agrair especialment a les famílies que han fet l'esforç de venir. És importantíssim poder complir amb els compromisos de l'escola de futbol, anant a jugar tant els partits de casa com els de fora, encara que a vegades ens pugui fer una mica de mandra. Felicitats a tots els que han dedicat el dia a viatjar a La Seu.

LA SETMANA VINENT JUGUEM A CASA I HO FEM CONTRA L'ESTERRI!!! Aquest dilluns no hi haurà entrenament perquè és festa. Dijous a entrenar i atents a les convocatòries per als partits de dissabte dia 5 de novembre.

QUOTES OCTUBRE, NOVEMBRE I DESEMBRE. Aquesta primera setmana de novembre, cobrarem el primer trimestre. El setembre va ser molt curt, no es cobrarà res. Ara però, estigueu atents perquè es cobraran 3 mesos, com ja us hem informat anteriorment.


Sobretot, eviteu devolucions del banc perquè surten molt cares a l'escola!!!

Ens veiem al camp!!!


Comentaris

Entrades populars