1ª JORNADA LLIGA PIRINEUS FUTBOL 7 16-17

Ja hem jugat els primers partits de lliga i hem aprofitat per a que els que no tenien competidors, puguessin participar i passar-ho bé.


El dissabte 22 d'octubre ens va visitar el veí Castejón de Sos. Les categories Aleví i Infantil varen competir contra una escola de futbol que juga molt i molt bé.

No vàrem guanyar cap dels partits de lliga però vàrem competir amb ganes i esforç. A vegades, la competició pot frustrar una mica però el que hem de fer, és seguir entrenant, millorant i detectant els principals errors comesos per tal de corregir-los. Tenim molta feina i l'haurem de fer entre tots.

Els Promeses, Pre Benjamins i Benjamins, varen poder jugar partits amistosos per seguir preparant el debut a la lliga. La propera setmana, el dia 30, després de LA MINI16, anem BENJAMINS i INFANTILS cap a LA SEU, un camp on la temporada passada, els més petits varen fer-ho molt bé.

Volem agrair especialment als Alevins que estan reforçant l'equip INFANTIL. Una categoria que per manca de jugadors, hem de reforçar amb jugadors més petits, que de ben segur, creixeran molt com a esportistes. Varen competir molt bé, el treball de l'equip d'entrenadors va ser també important. El joc va anar millorant durant el partit, el posicionament dels jugadors al camp, el treball col·lectiu. Bona feina.

A continuació us mostrem imatges de la jornada.

Pre Benjamins i Benjamins

Alevins

Infantils

Promeses

Jugadors i Cos tècnic, un sol equip

Fi de l'escalfament i a jugar

xerrada amb els més petits

Buscant solucions....

Xerrada tècnica

Van a tope!!



Gràcies Albert i Unai, per col·laborar amb tant bon humor durant la jornada.



Comentaris

  1. Si, necesitáis , un entrenador, para la Escuela de Fútbol,
    E sido Profesional,muchos año,en 1 y 2 división,
    Si os interesa, me podéis, 663688420
    Un Saludo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Armand , gracias por el ofrecimiento. Estamos ubicados en el Pirineo de Lleida y somos una escuela muy humilde. Sería un honor poder realizar algún trabajo contigo pero trabajamos a nivel totalmente amateur, futbol infantil y con muy poca capacidad económica. Si te sigue interesando mantener algún contacto nos lo comentas y te llamamos. Saludos!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars