2ª VOLTA LLIGA PIRINEUS DE FUTBOL 7

Ja hi tornem, diumenge dia 3 comença la 2ª volta de la Lliga Pirineus. Esperem que sigui un final de temporada ple d'activitat, de partits, de sortides, de bon temps, de millores...

A continuació mostrem el calendari que tindrem a partir d'ara (si cliques al damunt el pots ampliar i baixar).



Aquest calendari pot pot ser modificat motius d'organització, meteorològics, etc.
Podeu observar que la 3ª jornada s'ha de definir si juguem dissabte o diumenge. Estem pendents de que l'Escola de Tremp ens ho confirmi.

A finals de març i primers de juny hi haurà algun torneig i estem treballant per a fer la 2ª visita a la Ciutat Esportiva Dani Jarque del RCD Espanyol.

Us n'informarem més endavant.

1ª JORNADA DE LA 2ª VOLTA DE LA LLIGA PIRINEUS.
Juguem a LES. A la tarda, l'únic horari disponible a les instal·lacions de l'Aran. Lamentem si a algú no li va massa bé, però volem evitar suspendre jornades.


L'Escola organitza un BUS per al desplaçament. Com sempre, el cost del transport serà de 5 € (anar i tornar) i es farà efectiu abans al pujar al vehicle.

LES EQUIPACIONS I LES BOSSES NOVES.

El passat dimarts 29 de març, Decathlon ens comunicava que les samarretes ja eren a Lleida. Falten pantalons, mitjons i bosses. Ens asseguren que tot és a producció o de camí. Volem poder repartir tot el material el més aviat possible. Esperem que ben aviat puguem fer-ho. 

Ens veiem, per fi, als terrenys de joc!!






Comentaris

Entrades populars