NOVES EQUIPACIONS I BOSSA

Estem veient la llum al final del camí i ja podem presentar-vos les noves equipacions de les quals heu sentit tant a parlar


En primer lloc us volem demanar disculpes per la manca d'informació que hi hagi pogut haver. Temes pendents per confirmar han fet que no haguem pogut concretar-ho fins ara.

Ben aviat estrenarem equipacions i bossa per als jugadors de l'escola. Ens agradaria tenir-ho tot a punt per a l'inici de la segona volta de la LLIGA PIRINEUS DE FUTBOL 7, cap a finals de març, primers d'abril.

Tot plegat, gràcies a diferents actors. Els que treballem per trobar aliats, recursos, proveïdors, dissenys, dades... Les empreses que han col·laborat en aquest projecte i les famílies, que sempre us interesseu.

La marca KIPSTA, a partir de les nostres indicacions, ha dissenyat unes equipacions que, per la seva estètica i qualitat, estem molt contents de poder-vos presentar.
L'escola també ha treballat per a què tots els seus jugadors puguin tenir una bossa esportiva específica de futbol. 
Bossa de 70 litres, personalitzada amb el logo de Kommerling i l'escut de l'escola
El cost de tot plegat serà de 20 € per jugador (samarreta + pantalons + mitges + bossa)

La relació que estem establint amb Decathlon, ens aportarà, entre d'altres avantatges, equipacions noves per a tots els entrenadors, descomptes amb material per poder seguir equipant l'escola amb el màxim de recursos i activitats especials per als nostres jugadors.

L'aportació de l'escola i dels diferents col·laboradors permet rebaixar un 70% el cost de tot plegat.

Més endavant, us informarem de com gestionarem aquests pagaments i les dates en què ho haurem de fer.

També aprofitem per informar-vos que estem tenint problemes per passar els darrers rebuts. Si no us hem cobrat, no penseu que l'escola va sobrada, ja us arribarà!!



Comentaris

Entrades populars