MÉS AMICS I MOLT, MOLT FUTBOL...

Avui, 8 de novembre hem jugat molts partits. Jornada a Pont de Suert amb Castejón de Sos i jornada a Rialp. I dos nous amics de l'escola, PRETENSADOS RIBERA i AUTORIUTOR es sumen a col·laborar amb nosaltres. No podem tenir millors notícies.

El temps està acompanyant aquest mes de novembre i l'activitat de l'escola de futbol no s'atura. Cada cap de setmana estem jugant, organitzant partits, dirigint els nostres equips i, tot i no portar massa setmanes entrenant, estem veient bon joc i bona actitud dels jugadors.

Hem tancat la recerca de col·laboradors i us anunciem la incorporació de dues empreses més de la comarca. Pretensador Ribera i Autoriutor se sumen a la col·laboració en material per valor de 150 € l'any durant els dos propers anys. 

                                         

Tancar aquest apartat ens situa en el següent pas. Aquesta setmana baixem a Lleida per a dissenyar la nova equipació, la bossa de l'escola, negociar el seu preu final i presentar-vos, ben aviat, la nova roba amb la que competir. Si tot va bé, a final d'any lluirem els uniformes nous que esperem, us agradin molt.

A continuació, us deixem algunes imatges dels partits d'avui. Nosaltres, ja treballem amb la trobada amb Esterri del proper cap de setmana. Tornem a jugar a casa!!








Moltes gràcies famílies per venir i recolzar-nos cada setmana i moltes gràcies Equip de Tècnics, per venir, per marcar els camps, per muntar i desmuntar taules, banquetes...






 







Comentaris

Entrades populars