MÉS PARTNERS A L'ESCOLA I VIATGE A BENASC

Molt bones notícies per a l'Escola de Futbol Pont-Ribagorça. Notícies que diuen molt de la gent de la comarca i de les ganes de participar en aquest projecte.

Com ja sabeu, l'escola ha sortit a buscar col·laboradors per a fer front a diferents projectes que us anirem explicant. La nostra sorpresa ha estat majúscula quan alguns col·laboradors han vingut a buscar-nos. Estem rebent ajudes, molt valuoses, de diferents empreses que treballaran amb nosaltres durant els dos propers anys per aconseguir materials per a millorar l'activitat dels nostres jugadors. 

Volem agraïr la col·laboració a:

BOÍ TAÜLL RESORT, la nostra estació d'esquí, que durant els propers dos anys, ens regalarà material per valor de 400 € l'any.

VIATGES RIBAGORÇANAempresa de transports de la comarca, que cada any ens permet organitzar desplaçaments amb molta gent i que ens regalarà un mínim d'un viatge per temporada, durant les 2 properes temporades.

TASTET DE MEL, el productor de la comarca, especialista en Mels de Muntanya, Romaní i productes de Própolis, que tant bé funcionen per a fer esport, i que ens facilitarà material per valor de 150€ l'any, durant les dues properes temporades.

EL RESTAURANT CASA PRADES, un excel·lent lloc on gaudir de bona gastronomia amb els millors productes de casa, que també aportarà material per valor de 150€ l'any, durant les dues properes temporades.


HOTEL FONDA MAS, un establiment de referència a l'Alta Ribagorça, de gestió familiar i amb més de 100 anys d'historia, aportarà material per valor de 150€ l'any, durant les properes dues temporades.




Seguim sumant col·laboradors, ben aviat un podrem informar de noves incorporacions

AQUEST DISSABTE MARXEM A BENASC.

Els equips BENJAMÍ, ALEVÍ i INFANTIL juguen a Benasc. Bon terreny de joc, bona gespa. Veurem un bon futbol. VENIU A ANIMAR-NOS?



L'escola posa un AUTOCAR per als jugadors, GRATUÏT gràcies a VIATGES RIBAGORÇANA. 

Creiem que hi ha places disponibles per a familiars i acompanyants. Reserveu a través del wassap el més aviat possible!!!


SORTIDA PARADA BUSOS EL PONT DE SUERT: 8.30h (a aquesta hora sortim, arribeu 10 minuts abans).
PARTIT BENJAMÍ I ALEVÍ: 11h.
PARTIT INFANTIL: 12h.
SORTIDA DE BENASC: 13.30h.


Partit a Benasc temporada 14-15










Comentaris

Entrades populars