ELS PARTNERS DE L'ESCOLA PONT RIBAGORÇA

Durant aquesta tardor, l'Escola de Futbol Pont Ribagorça ha engegat una campanya per a trobar col.laboradors que ens ajudin a seguir millorant.





La resposta que estem obtenint està sent molt bona i tot i tractar-se d'una feina feixuga, els resultats ens animen a continuar.

- Volem equipar les instal·lacions amb xarxes de fons a les porteries per evitar la pèrdua de pilotes.
- Volem canviar l'equipació de joc, fer roba d'entrenaments i aconseguir que tots els jugadors tinguin una bossa d'esport igual, amb prestacions i que ens identifiqui com a equip. Tot això, a un preu molt competitiu, perquè la barrera econòmica no sigui insalvable.
- Volem seguir renovant i ampliant el material amb el que entrenem. Poder fer entrenaments més atractius, més dinàmics, de major qualitat.
- Volem seguir uniformant als nostres tècnics, imatge important de l'escola, vers l'exterior però també referent dels nostres jugadors.

La col·laboració l'hem dividida en 4 fórmules. Cadascuna es tradueix en aportacions concretes de material amb un cost ben definit. Com major és l'aportació, més rellevància tindrà la marca de l'empresa o entitat col·laboradora. Ben aviat us anirem comunicant totes les marques que durant els dos propers anys, estaran vinculades a la nostra activitat. Si no us les comuniquem ara és perquè encara estem treballant, contactant i explicant el projecte.

El que si que podem anunciar en aquest moment, és l'empresa que ha apostat decidídament per nosaltres. Una empresa del territori, que treballa amb productes d'altíssima qualitat i que des del primer moment, s'ha interessat per aquest projecte. El seu suport ha passat per assegurar que col·laboraven amb ESPORT INFANTIL i INCLUSIU, elements determinants per a treballar amb l'escola. Des d'aquí, el mitjà de comunicació principal de la nostra entitat, volem agraïr moltíssim el seu gest. 

Durant els dos propers cursos, l'EMPRESA SUILS COMMODITY KÖMMERLING, aportarà material per valor de 1800 € gràcies als quals, podrem fer front a algunes de les millores que hem proposat per a les properes dues temporades, la 15-16 i la 16-17.

                          

Gràcies!!!!






Comentaris

Entrades populars