LLIGA MIRAVET DE FUTBOL SALA

Un any més i ja en són molts, els vespres de juliol a El Pont de Suert, estaran plenes de Lliga Miravet de Futbol Sala. Dilluns dia 13 comença aquesta competició esportiva amb equips de la Ribagorça, Vall d'Aran i d'allà on es vulgui. Animeu-vos a participar en aquest torneig que reunirà, de ben segur, un bon nombre d'equips de qualitat.



INSCRIPCIÓ
PREU/EQUIP: 150 €
ASSEGURANÇA: La inscripció inclou assegurança d'accidents per a tots els participants.
Molt IMPORTANT respectar el termini per a inscriure-us (11/07)
Els equips que no hagin tramitat la inscripció no estaran assegurats i, per tant, no podran jugar.

COM TRAMITAR LA INSCRIPCIÓ?
A través del formulari que podeu descarregar, omplir i imprimir des del web de l'Ajuntament de El Pont de Suert. Una vegada complimentat, porteu-lo al BAR EL CAFÉ de El Pont de Suert, on podreu lliurar el document i els 150 € al Paco, col·laborador de la Lliga Miravet, al qual estem profundament agraïts per l'ajuda que cada any ens ofereix.

Si l'ordinador no és el teu fort, el BAR EL CAFÉ també disposa de fulls d'inscripció amb paper perquè us hi apunteu de manera tradicional.

Tot això, amb data límit 11 de juliol a les 21h !!!!!

Ens veiem dilluns dia 13 al poliesportiu de El Pont de Suert, els calendaris dels partits, resultats, etc. els podreu anar seguint a través d'aquest blog, el de l'Escola de Futbol Pont Ribagorça.




Comentaris

Entrades populars