COMIAT DE TEMPORADA

Hem arribat al final de la temporada i volem acomiadar-nos de totes les famílies que formen part de l'Escola de Futbol Pont Ribagorça.

El proper divendres 26 de juny, de 18 a 20h al Camp de Futbol, organitzem una activitat lúdica i esportiva per a tots, nenes, nens, mares, pares...amb un berenar final, per no haver de preparar massa sopars a casa.

Veniu disposats a fer una mica d'esport, tan sols una mica, no us preocupeu. Disposats a compartir una estona amb els vostres fills i amics i amb gana suficient per al berenar, la resta, ho posem nosaltres, l'Equip Tècnic de l'escola.

Per poder organitzar l'activitat, necessitem la vostra col·laboració. Hem de saber qui vindrà. No tan sols per a comprar el menjar i begudes necessàries sinó per poder organitzar les activitats de la tarda. AGRAIRÍEM MOLTÍSSIM QUE A TRAVÉS DELS GRUPS DE WATSAPP QUE HAN FUNCIONAT TAN BÉ, ENS DIGUÉSSIU QUI VINDRÀ.

Per exemple, "la família GARCÍA vindrem 4, 3 preparats per a fer esport".

Esperem les vostres confirmacions fins a dijous a migdia, MOLTES GRÀCIES!!!!

INFORMACIONS IMPORTANTS:

- QUOTA MES DE JUNY: Aquest mes de juny no hem cobrat la quota de l'escola. La gestió dels recursos de l'escola, tot i l'augment del número de tècnics, de desplaçaments i de despesa amb material, ens ha permès arribar a final de temporada amb recursos suficients per a prendre aquesta decisió. Esperem que us ajudi a començar a estalviar per a la propera temporada!!

- EL FAIR PLAY I LA TARGETA VERDA: Els nostres jugadors han interioritzat els valors del Fair Play. Estem molt satisfets de veure com s'han implicat amb el reglament de la Targeta Verda i creiem que, tot i el mal que fa la tele, s'han comportat de manera exemplar a dintre del camp. Era un dels principals objectius de l'escola per a aquesta temporada i n'estem molt orgullosos dels jugadors. La Diputació de Lleida, en reconeixement a l'aposta per al Joc Net, ens ha premiat amb 150 € que destinarem a la compra de material esportiu.

- ELS COMPTES CLARS: A final de juny, volem publicar els números de l'escola i compartir-los amb vosaltres. Darrera de tots aquests mesos de futbol hi ha una tasca de gestió dels recursos aportats entre tots que creiem interessant que conegueu, que sapigueu de quina manera hem anat invertint i gastant els "nostres" diners.

De moment. això és tot, us esperem DIVENDRES, comuniqueu-vos al WATSAPP!!!






Comentaris

Entrades populars