TROBADA ESCOLAR DE FUTBOL 7 A ESTERRI D'ÀNEU

El proper dissabte 23 de maig anem cap a Esterri a participar a la TROBADA ESCOLAR DE FUTBOL 7 A ESTERRI D'ÀNEU.

                     


Aquesta activitat està organitzada per la Secció Esportiva AMPA de l'Escola La Closa amb la col·laboració d'ENDESA, l'Ajuntament d'Alt Àneu, de la Guingueta d'Àneu i el Consell Esportiu del Pallars Sobirà. 

La jornada comença a les 9h i s'allarga fins a les 17h. moment en que es preveu fer el lliurament de trofeus. Es tracta d'un Torneig de Futbol 7 que aplegarà prop de 300 esportistes i està adreçat a les categories des de Pollets fins a Cadets. Hi participen equips de la LLIGA PIRINEUS DE FUTBOL 7 (EF Rialp,EF Pobla, EF Tremp i EF Val d'Aran) i equips de l'Escola La Closa i Ses Morelló d'Esterri, l'Escola Angel Serafí Casanovas de Sort i el Club de Futbol Conca Dellà.

L'organització convida a tots els esportistes a dinar, per tant, penseu a portar tan sols esmorzar i berenar.

Els equips disputaran diferents partits durant la jornada, de manera que hi haurà moments lliures per a descansar, observar com juguen els altres o per jugar amb els amics i amigues de l'escola.

L'EF Pont Ribagorça ha contractat un Autocar de 38 places per a que JUGADORS i EQUIP TÈCNIC puguin viatjar a Esterri. Si queden places lliures, les podran ocupar els acompanyants i sempre per ordre rigorós de reserva.


COST de l'autobús: 7 € (abonar en el moment de pujar al vehicle). 

HORA I LLOC DE SORTIDA : 7.35h a la Parada d'Autobusos, sortirem a les 7.45h.

HORA I LLOC D'ARRIBADA: 19h. aproximadament.

L'ESPAI està dividit en CAMP 1, CAMP 2 i CAMP 3. A continuació compartim els quadrants dels partits on veureu les categories que juguen, els horaris i el Camp assignat.


Bona jornada d'esport!!

Comentaris

Entrades populars