CAMPUS DE FUTBOL ENTER TRAIN SPORTS ESTIU 2015

Els Campus de Futbol de l'estiu tornen a arribar al Pont de Suert. L'empresa Enter Train Sports ens proposa 3 setmanes d'esport on, a més de futbol, es treballen sessions íntegrament en anglès per a que els joves esportistes puguin millorar el domini d'aquesta llengua estrangera, activitats de lleure, piscina i aventura.



El Campus està a dreçat a nens i nenes de 6 a 17 anys. Tots els entrenadors estan titulats i dintre de l'Staff tècnic hi ha Llicenciats en Educació Física. 

L'HORARI del campus és de 9.30h a 20.30h i inclou el servei de dinar i berenar. Una altra opció, sense descompte, és fins a les 17.30h, amb berenar també inclòs.

Els tres torns es reparteixen de la següent manera:

Des de l'Escola de Futbol Pont Ribagorça, ens hem posat en contacte amb els tècnics per a conèixer amb més profunditat el producte que ofereixen. Ens ha semblat interessant i creiem que pot ser una bona opció per a seguir aprenent el nostre esport i gaudir-lo durant les vacances d'estiu. A més, hem pogut acordar un descompte addicional per als nens i nenes  de l'Escola de Futbol Pont Ribagorça. En el moment de realitzar la inscripció , en l'apartat DADES ESPORTIVES, especifiqueu que sou jugadors de l'escola, nosaltres ho confirmarem posteriorment. 

Els preus acordats en la modalitat de 9:30h a 20:30h són els següents:

  • 1 setmana 125 €, enlloc de 135 €.
  • 2 setmanes 240 €, enlloc de 270 €.
  • 3 setmanes 350 €, enlloc de 405 €.

Bones vacances de futbol!!!

Comentaris

Entrades populars