PORTERIES NOVES

L'Escola de Futbol segueix reinvertint els diners de tots, per a millorar les condicions d'entrenament i la formació dels nostres. Aquesta vegada, l'esforç l'hem dirigit a comprar porteries noves de Futbol 7. Hem triat la marca Softee, perquè el nostre proveïdor de confiança ens ha fet una bona oferta i perquè compleixen totes les normes d'homologació i seguretat requerides.


PERQUÈ D'ALUMINI I TRASLLADABLES?
Doncs perquè així ens ho demana el Cos Tècnic de l'Escola, els entrenadors i entrenadores que formen als vostres fills. Ens han dit que d'aquesta manera es podrà treballar fàcilment amb diferents mesures de camp. No es requereixen les mateixes dimensions de terreny de joc en totes les categories, tampoc a l'hora de realitzar determinats exercicis. Ara, podrem adaptar les nostres necessitats amb facilitat doncs a més, al ser d'alumini, el seu pes és molt reduït i, per tant, fàcils de traslladar.

Esperem que aquesta nova adquisició sigui del gust de tothom i que els nostres jugadors gaudeixin ben aviat d'aquest nou material.

Ens veiem el diumenge dia 3 de maig al camp de futbol, aquesta vegada, la Lliga Pirineus de Futbol 7 la juguem contra el Tremp.


Comentaris

Entrades populars