2ª VOLTA LLIGA PIRINEUS DE FUTBOL

Ja hem passat l'hivern. Els durs entrenaments, el fred, els constipats i les tremolors, donen pas a una nova estació. Passat l'hivern, deixem la neu i tornem a concentrar-nos en el futbol. Les hores d'entrenament es posen ara a prova, a la 2ª volta de la Lliga Pirineus de Futbol. N'hem après? Estem més conjuntats? Entenem les instruccions dels entrenadors/es? 

Aquest diumenge, segon partit de la 2ª volta de la lliga
Encara no tenim definit el calendari al 100% (falta concretar si es juga dissabte o diumenge en alguns casos) però si us podem avançar els caps de setmana en que hi haurà activitat.

3ª JORNADA: 25-26 D'ABRIL A CASTEJÓN DE SOS
4ª JORNADA: 2-3 DE MAIG A EL PONT DE SUERT, CONTRA TREMP.
5ª JORNADA: 9-10 DE MAIG A EL PONT DE SUERT, CONTRA RIALP.
6ª JORNADA: 16-17 DE MAIG A POBLA DE SEGUR
7ª JORNADA: 30 DE MAIG A EL PONT DE SUERT, CONTRA ESTERRI.

EL 23 DE MAIG, TROBADA DE FUTBOL 7 A ESTERRI, com cada any, anem a passar-hi el dia.

QUI JUGA CADA JORNADA? No totes les escoles disposen d'equips a totes les categories. És per això que per a organitzar-nos, haurem de fixar-nos en la categoria en la que juguen els nostres fills i si l'equip contrari disposa de contrincant.

Entrenaments, partits, trobades i alguna possible sorpresa per a final de  temporada... Us anirem informant a mesura que es concretin les activitats. 

Perdoneu el retard a l'hora de compartir la informació del calendari. És complicat posar-nos tots d'acord. Les estructures de les escoles, gestionades de manera voluntària, dificulten la coordinació, el trobar-nos, decidir... Tot i així, amb la vostra col·laboració i comprensió, el que volem és, per damunt de tot, millorar any rere any!!!

Us esperem el diumenge al camp!!!



Comentaris

Entrades populars