TORNA LA LLIGA PIRINEUS

La Lliga Pirineus és un projecte que encaixa amb la filosofia amb que l'Escola de Futbol Pont Ribagorça vol treballar.

Esport no federat, sense llargs desplaçaments cada 15 dies. Amb això,  redueïm el cost de la nostra activitat i la fem més sostenible i accessible a tothom. 
Una competició que s'atura durant els mesos d'hivern per a facilitar l'accés a la neu i no patir  les inclemències del fred als camps de futbol. Juguem la 1ª Volta a la Tardor i la 2ª Volta a la Primavera.
Un reglament fet a mida, dissenyat pels tècnics que hi ha al darrera d'aquesta competició. 
Una oportunitat per a treballar valors que fomentin la inclusió i l'accés de tots els nens i nenes a l'esport que tan ens agrada, el Futbol.

Publiquem el calendari de la primera volta. Ens manca definir els horaris concrets dels partits o si es juga dissabte o diumenge en algun cap de setmana:


Aquest any, hem afegit a la competició, el REGLAMENT VERD, un sistema de puntuació que premia el fair play i que el guanyarà l'equip que s'hagi comportat millor al llarg de la competició, qui hagi acumulat més PUNTS VERDS
Més endavant us donarem a conèixer aquest reglament i podreu veure com a través de l'esport pretenem fomentar valors positius, que volem reforçar amb el dia a dia del treball a l'Escola.

Que guanyi el millor!!

Comentaris

Entrades populars