ELS NÚMEROS DE L'ESCOLA, PAGAMENTS I ASSEGURANCES

Això ja ha començat i el camp ja torna a estar ben dallat. Poc a poc anem rebent inscripcions. El nostre OBJECTIU, acostar-nos als 100 nens. Estem convençuts que això anirà creixent i mirarem de fer-ho molt bé perquè així sigui.

El dia 10 D'OCTUBRE PASSAREM LA PRIMERA DOMICILIACIÓ de les quotes a partir de les dades que ens heu facilitat.

Volem agrair l'esforç que feu al pagar dos o tres mensualitats de cop ajudant-nos així a estalviar amb comissions bancàries. Hem canviat d'entitat i ara treballem amb Banc Santander. Canvi motivat per estalviar costos. Com podeu veure, estem fent combinacions per a estalviar despeses i poder seguir endavant amb les noves exigències que ens imposa la normativa vigent.

Amb la primera domiciliació, US COBRAREM 4 € DE MÉS que equivalen a l'ASSEGURANÇA ESPORTIVA obligatòria per a tots els nens i nenes de l'escola. Aquesta els cobreix de setembre 2014 fins a 5 de setembre 2015 en diferents activitats esportives que es puguin organitzar des de la comarca (entrenaments escola, partits de la Lliga Pirineus, Miniolimpíada, curses de natació, trobades de cross, tennis taula, etc.).

Si algú de vosaltres ja ha tret l'assegurança a través de la inscripció a una altra activitat, per exemple, el tennis taula, ens ho heu de fer saber abans del dia 10. Envieu-nos un mail a efribagorca@gmail.com .


Aquest any també tindrem LLIGA PIRINEUS DE FUTBOL 7. Com en d'altres cursos, aquesta lliga es juga durant els mesos de tardor i primavera. Molt aviat us enviarem un calendari de partits i desplaçaments perquè pugueu organitzar-vos i venir al major nombre de jornades possible.

Estem buscant nous xandalls per a l'escola. Com hem fet en d'altres ocasions, estem buscant una roba atractiva i amb el millor preu possible. Aviat tindrem un mostrari per a que pugueu emprovar-vos la talla que millor us vagi i, sota comanda, demanarem tots els xandalls que ens encarregueu.

Seguim endavant!!!







Comentaris

Entrades populars