ARRENCA LA TEMPORADA 14-15 A L'ESCOLA DE FUTBOL, HORARIS

Benvolguts pares,

Posem en marxa la Temporada 14-15 de l’Escola de Futbol Pont Ribagorça.
Amb aquest, ja són 3 els anys de vida d’aquest projecte, que segueix evolucionant, proposant canvis i il·lusionant més que mai, a tots els que formem part d’aquest Equip.

La temporada presenta canvis condicionats per decisions alienes a nosaltres. Canvis a nivell administratiu, aplicats per la Tresoreria General de la Seguretat Social, que ens obliguen, entre d’altres, a donar d’alta als entrenadors de l’escola, que passen a cotitzar sota el règim de la Seguretat Social. Tot plegat fa que haguem de treballar una mica més fora dels terrenys de joc. El nostre compromís i la seguretat de comptar amb la vostra implicació, fa que ens sentim capaços de seguir implicats amb el futbol i amb tots vosaltres.

L’Equip Tècnic de l’Escola està treballant de valent per a millorar el servei i l’atenció cap als vostres fills/es. Noves incorporacions i la consolidació de la figura de l’ajudant, milloren la nostra activitat i ens permeten dedicar més recursos per als nostres jugadors.

Els nostres objectius formatius es centraran en la millora d’aspectes tècnics i tàctics del futbol, sense oblidar el treball dels valors vinculats a la pràctica esportiva, com la capacitat d’esforç, el respecte pels altres, pel reglament, la cohesió i el compromís amb els membres de l’equip.

La gestió que hem de dur a terme a nivell d’ingressos i despeses, fa que haguem de modificar la forma de cobrament de les quotes. La fórmula que us proposem és la domiciliació bancària bimensual o trimestral. Així aconseguim reduir despeses i millorem la nostra activitat.

  •       Reduïm despeses amb comissions bancàries si reduïm el nombre de cobraments.
  •    Assegurem disposar dels recursos per fer front a les obligacions generades de l’activitat.
  •      L’Equip Tècnic es centra en entrenar i no en cobrar a peu de camp.

Aprofitem per agrair i reconèixer la tasca duta a terme per la Junta Directiva, així com per Nacho Foix, l’anterior president i mostrem el compromís de tots nosaltres per a seguir desenvolupant i millorant aquest projecte.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment que fos necessari i us informem que aquest blog, serà la principal eina de comunicació entre tots nosaltres.

Atentament,


Equip de l’Escola de Futbol Pont-Ribagorça.

El Pont de Suert, 20 de setembre de 2014.

Comentaris

Entrades populars